מה תנבא הילדה?
בפרק 3 נור מגיעה כמתחזה לפותרת חלומות למאיר רומנו ופוגשת לראשונה את כל משפחת רומנו. בעקבות הגעתה, סוד גדול מהעבר של המשפחה מאיים להיחשף, ויש שיעשו הכל כדי למנוע מנור לפרש למאיר את החלום.
"בעלת החלומות" מספרת את סיפורה של נור (אודיה רש) צעירה חסרת כל שמפגש גורלי בינה לבין יהודה ורבורג (דניאל ליטמן), צעיר ועשיר מאד, משנה את חייהם לעד.
הוא מספר לה חלום שחלם והדברים שהיא אומרת לו גורמים לו להאמין שהיא היחידה שיכולה לעזור לו לפתור את הטרגדיה המשפחתית שלו ואם הוא יידע מה קרה שם, אולי הסיוטים שלו ייפסקו. יהודה מתאהב בפותרת החלומות הפרטית שלו והיא בכלל לא ידעה שיש לה יכולת כזאת. אבל הקשר ביניהם מסתבך כי לכל הסובבים יש אינטרס להיכנס ביניהם.
לנור יש בן זוג (אימרי ביטון) שלא אוהב את הקירבה שלהם, ויש לה אבא מאמץ (חנן סביון) שמנצל את היכולת שלה, ומהצד השני, אחותו של יהודה, שני ורבורג (אליאנה תדהר) ואמא שלו (צופית גרנט) לא מוכנות שסודות מן העבר יסכנו את העתיד שלהם.
על הפרק מונחת גם ירושת ענק כאשר מאיר רומנו (יורם טולדנו), אביו החורג של יהודה ובעל חברת מלונות היוקרה 'רומנו' חולה ועומד למות, אבל הוא מעכב את הצוואה שלו כי גם הוא חלם חלום והוא רוצה להבין את המשמעות שלו לפני שהוא מוריש את מפעל חייו.
העיסוק בחלומות מציף מחדש מלחמת אחים שקרעה את המשפחה לפני שנים ומאיימת לפרק את האימפריה המשפחתית שוב והפעם לתמיד, והמזימות והתככים מאיימים על חיי הזוג ומאלצים אותם לבחור בין המשפחות שמהן הם מגיעים לבין האהבה.