אחרי חמש עונות מצליחות של "גולסטאר", סדרת הקאלט של HOT, ועונת נשים מצליחה ומרגשת – ה"גולסטאריות" חוזרות לעונה חדשה שתשודר בערוץ HOT REAL החל מה-4.11. הכירו את הנבחרת וצפו בהצצות לעונה החדשה!
השנה תכלול נבחרת הנשים הבועטת את: מפיקת האירועים אירית רחמים, ראש לשכת ראש הממשלה לשעבר שולה זקן, חברת הכנסת לשעבר ענבל גבריאלי, לי ברקוביץ', בתו של אייל ברקוביץ', כוכבת הנוער שירן סנדל ואחותה הכדורגלנית קארין סנדל, זוכת "מיס טרנס ישראל" תאלין אבו חנא, אוהדת בית"ר ירושלים אביגיל שרעבי, הדוגמנית לי לוי, כדורגלנית העבר מיטל דיין, והדוגמנית והשחקנית דניאל גרינברג. את בנות הנבחרות יאמנו העונה המאמן האגדי שייע פייגנבוים והעיתונאי ופרשן הספורט רז זהבי.
בנות הנבחרת של עונה השנייה מותחות את החוויה הגדולה של "גולסטאריות" לקצה – הן מעיזות, מצחיקות, פרועות, מרגשות ומעצימות יותר מאי פעם. הן ייתלו על מנוף, יארגנו לשייע חתונת זהב ויתמכו אחת בשנייה – גם כשלי לוי תפצע ותאלץ לעזוב, גם כששולה זקן תפתח את הלב על חוויותיה מהכלא, כשלי ברקוביץ תדבר על היחסים המורכבים עם אביה אייל, וגם כשתאלין תפגוש את אביה לראשונה, לאחר נתק כואב של שנים. ובעיקר – הן ישחקו מול נבחרות שונות ומפתיעות כל הדרך אל הגמר הגדול מול נבחרת "גולסטאריות 1".
הצצה לעונה החדשה: לי ברקוביץ מדברת על היחסים המורכבים עם אביה אייל ברקוביץ׳
הצצה לעונה החדשה: דניאל גרינברג נפצעת במהלך אימון
צפו בפתיח של העונה החדשה של גולסטאריות