חודשיים לאחר המשדר האחרון של ג'ון סטיוארט, שחתם 16 שנים שהגיש את ספינת הדגל של "Comedy Central", חוזר הטוק-שואו הסאטירי המשפיע ביותר בארה"ב, זוכה 20 פרסי ה"אמי", לסקר את אירועי השעה, ובעמדת המנחה – הקומיקאי טרוור נואה.
ממהדורת חדשות פיקטיבית ונישתית, הפכה התוכנית ב-16 שנותיו של סטיוארט בכיסא המגיש, למותג איקוני שמייצרת הדים ברחבי העולם, ולתחנת חובה למנהיגים פוליטיים וכוכבים מהשורה הראשונה. בין השאר התארחו ב"דיילי שואו" ברק אובמה, ביל והילרי קלינטון, ג'ו ביידן וטוני בלייר. עם שילוב של אבסורד, סרקזם וביקורת חריפה, עקצו סטיוארט וצוות 'כתבי השטח' שלו את הפוליטיקה, המדיה ותרבות הפופ בארה"ב ובעולם.
לא פעם הוכרז כי "הדיילי שואו" הוא הטוק-שואו הנצפה ביותר בארה"ב, עם נתונים ששוברים שיאים בכבלים ועוקפים את תכוניותיהם של ג'יי לנו ודיוויד לטרמן, ששודרו ברשתות הגדולות. היא הפכה למקור חדשותי עבור רבים, פלשה לגופי התקשורת החדשותיים והציפה דיונים אקטואליים. ל"דיילי שואו" למעלה מ-4 מיליון עוקבים בטוויטר, 5 מיליון מעריצים בפייסבוק ו-139 אלף עוקבים באינסטגרם.
מדף הפרסים של "הדיילי שואו" כולל 20 פרסי "אמי", בראשם עשרה פרסים לתוכנית הבידור הטובה ביותר, שבעה פרסי המבקרים (בהם פרס הטוק-שואו הטוב ביותר לשנת 2015) ושני פרסי "פיבודי" יוקרתיים. עם הישגים כאלה, ותוכניות-בת שהפכו לסנסציה בהגשת סטיבן קולבר ולארי ווילמור, כמו גם תוכניתו של ג'ון אוליבר, "השבוע שעבר" (המשודרת ב-HOT), השפעתה התרבותית של התוכנית בלתי ניתנת לערעור.
באוגוסט האחרון הגיש סטיוארט את תוכניתו האחרונה והמתוקשרת, שזכתה למעל ל-3.5 מיליון צופים והפכה לתוכנית השנייה הכי נצפית בתולדות התוכנית. בחודש שליווה את הודעת פרישתו, נפוצו שמועות על זהות המחליף שלו, ושמותיהם של איימי פולר, כריס רוק, לואי סי קיי ואיימי שומר עלו לכותרות, עד שבמרץ אישרו בכירי "Comedy Central" כי מי שיחליף את סטיוארט הוא טרוור נואה.
נואה (31), שהצטרף לצוות "הדיילי שואו" בדצמבר האחרון, הוא קומיקאי יליד דרום אפריקה, בן לאם אפריקאית ואב אירופאי. הוא פרץ בדרום אפריקה כמגיש תוכניות טלוויזיה, רדיו, טקסי פרסים ולייט-נייט משלו, עד שזנח הכל לטובת קריירה כסטנדאפיסט. מוצאו המשולב, התנאים הקשים בהם גדל בעיירת עוני והאבחנות שלו על גזע ואתניות הם מהאלמנטים הבולטים בקומדיה שלו.
בשנת 2011 עבר נואה לארה"ב והיה לקומיקאי הראשון מדרום אפריקה שהופיע בתוכניותיהם של לנו ולטרמן. הוא רץ עם מופע היחיד שלו ברחבי ארה"ב, יצר ספיישל ששודר ברשת "Showtime", צבר למעלה מ-2.5 מיליון עוקבים בטוויטר והיה הנושא לסרט דוקומנטרי על הקריירה המזהירה שלו בדרום אפריקה פוסט משטר האפרטהייד.
שעות לאחר ההכרזה כי נואה יגיש את "הדיילי שואו", ספג הקומיקאי תשומת לב שלילית כשנחשפו בדיחות שפרסם בחשבון הטוויטר שלו, שכוללות התבטאויות שנויות במחלוקת בנוגע לנשים ויהודים. "Comedy Central" וסטיוארט גיבו את נואה, שטען כי מדובר בקומץ בדיחות שלא משקפות את דמותו ודעותיו.
כעת, כשעיני כל המעריצים נשואות אליו, ייכנס נואה לנעליו של סטיוארט, וימשיך לסקר את החדשות הבוערות עם חוש ההומור הייחודי, המושחז וחד האבחנה שלו. יחד עם נואה, יצטרפו לתוכנית שלושה 'כתבי שטח' חדשים, שייקחו את השידור מחוץ לאולפן בניו יורק – הסטנדאפיסט האוסטרלי רוני צ'יאנג, הקומיקאית וכוכבת "אוקוורד" דסי לידיק והקומיקאי המוערך רוני ווד. הם יצטרפו לג'ורדן קליפר, חסן מינהאג', ג'סיקה וויליאימס, אל מדריגל ואסאיף מנדבי.