לראשונה בשידור בישראל, עונות 4-9 של הסיטקום המצליח "מקום טוב באמצע" בכיכובה של זוכת ה"אמי" פטרישיה היטון ישודרו בשידור יומי רק ב-HOT קומדי סנטרל וב-HOT VOD.
"מקום טוב באמצע" ("The Middle"), הסדרה הקומית של היוצרות דיאן הלין ואיילין הייסלר ("מרפי בראון"), בכיכובה של זוכת שני פרסי ה"אמי" פטרישיה היטון ("כולם אוהבים את ריימונד"), חוזרת עם פרקים שטרם שודרו בארץ. עונות 4-9 של הסיטקום המצליח של רשת ABC מגיעות לראשונה לישראל וישודרו בשידור יומי ב-HOT קומדי סנטרל וב-HOT VOD, אחרי ששלוש העונות הראשונות שודרו במקור ב-HOT3.

"מקום טוב באמצע" עוקבת אחר זוג הורים שמנסים לגדל משפחה אך להנמיך ציפיות, באמצע החיים, באמצע סולם המעמדות, באמצע מצב כלכלי ירוד וממש באמצע שום מקום – העיירה הקטנה והנידחת אורסון שבאינדיאנה. פרנקי הק (היטון) הדאגנית משתמשת באירוניה ובחוש ההומור שלה בניסיון יומיומי לשרוד, בין העבודה כמוכרת הגרועה ביותר בסוכנות הרכב היחידה באורסון, ומשימת גידול הילדים הממוצעים שלה יחד עם בעלה האדיש והעוקצני מייק (ניל פלין, "סקראבס"), מנהל מחצבה שרוב הזמן שותק. יחד הם כושלים בעבודתם, וגם בכל דבר אחר שהם לוקחים על עצמם.
פרנקי היא אולי לא אשת קריירה כוחנית, אבל כשזה מגיע למשפחה שלה – היא עושה כל שביכולתה, ועם ילדים כמו שלה, היא לרוב צריכה לעשות הכל בעצמה: אקסל הוא מתבגר עצלן ולא ממושמע, שמלבד לעשות ספורט, הוא מסתובב רוב היום בבית בתחתונים; סו, ילדת הסנדוויץ' הנלהבת, לא מפסיקה להיכשל בכל חוג אליו מנסה להשתייך; ובריק הקטן, המבריק והמשונה, תולעת ספרים ומתבודד, נוהג ללחוש לעצמו. בזמן שכולם רוצים להגיע לפסגה, או נאבקים לא ליפול לתחתית, פרנקי ומשפחתה מוצאים בין כל הטירוף הזה אהבה והמון רגעים מצחיקים – איפשהו באמצע.
"מקום טוב באמצע" נחשבה לאחת הסדרות המצליחות של ABC, עם ממוצע רייטינג של כ-8 מיליון צופים ומועמדות לפרס ה"אמי". לצד היטון ופלין מככבים בסדרה צ'ארלי מקדרמוט ("נהר קפוא"), עדן שר, אטיקוס שפר ("התאום") וכריס קטן ("סטרדיי נייט לייב").